Хотел Здравец

Резервации

Email: Hotel Zdravetz

Още хотели

Начало

English

 

 

Хотел Здравец

Местоположение: Хотелът е ситуиран в зона “Журналист”, в близост до курортен комплекс “Златни пясъци”, в собствен парк с басейн, обграден от сенчести дървета и цветя, на разстояние около 350 метра от плажа.

Обща информация: В експлоатация за трета година след основна реконструкция през 2003 година, по изискванията на стандарта за категория две звезди. Застрояването е едностранно, като всички хотелски стаи имат гледка към басейна и морето.

Хотелът е на два етажа, като на партера са разположени рецепция, просторно фоайе с кът за отдих.Интериорът е в класическата комбинация от бяло и средиземноморско синьо. Леглата са от типа “два матрака един върху друг”. Всяка стая има балкон, обзаведен с две кресла и малка масичка, застлан с мокет тип “трева”. Баните са облицовани с испански фаянс, има тоалет, душ тип слушалка, мивка, два размера хавлиени кърпи на турист, консумативи. Зареждането е ежедневно.Хавлиите и спалното бельо се сменят всеки трети ден.

В хотела е изградена кабелна телевизия излъчваща 45 програми. Ресторантът е със 60 места в търговската зала и 40 места на тераса с гледка към парка и откритият бар на басейна. Барът разполага с 30 основни и 20 места на терасата и предлага безалкохолни, алкохолни напитки и коктейли. Гостите на басейна ползват безплатно чадър, шезлонг и масички.

Капацитет на хотела: Общият брой хотелски помещения е 18 тройни стаи, 18 двойни стаи и 2 апартамента.

Описание на видовете помещения: Тройните стаи са просторни, оборудвани с TV 14 инча и мини бар незареден. Всяко легло е с размери дължина 200 см и ширина 90 см. В повечето стаи две от леглата са събрани в спалня, от двете страни с нощни шкафчета и лампи.Третото легло е с размери дължина 200 см и ширина 70 см. Обзавеждането се допълва от тоалетна маса с огледало и трикрилен гардероб. Двойните стаи са просторни,оборудвани с TV 14 инча и мини бар незареден. Всяко легло е с размери дължина 200 см и ширина 90 см.В повечето стаи леглата са събрани тип спалня.Обзавеждането се допълва от нощни шкафчета и лампи, тоалетна маса с огледало и гардероб. Има възможност за допълнително легло. Апартаментите 2 + 2 PAX се състоят от преходна стая обзаведена с две единични легла ,масичка и две кресла, хладилник малък - незареден.Обзавеждането на спалнята се допълва от нощни шкафчета и лампи, тоалетна маса с огледало,двукрилен гардероб и TV.

Намаления: Възрастен на допълнително легло заплаща 80% от цената на заявените услуги. Деца от 0 до 2 години на допълнително легло -безплатно. Деца от 2 до 12 години на редовно легло, заплащат 50% от цената за възрастен.


© 1997-2007 Anons 94 AD. All Rights Reserved. Golden Sands, Varna 9007, Bulgaria
This page is a part of Golden sands resort official web site http://www.goldensands.bg

Last update: Mon, 4 June, 2007 11:19